Spodmoli v stenah kraškega roba - Kunaver, Jurij (Annales (Koper), 1993)
Spodmoli so, kot vse kaže, posledica selektivnega preperevanja apnenčeve kamnine blizu stika s flišem v podlagi
Keywords: Črni kal; Koprsko primorje; Kras; kraški pojavi; spodmoli