L'homme entre le geste et le tic - Pintarič, Miha (Vestnik za tuje jezike, 2015)
Članek poskuša določiti razmerje med antinomičnima paroma beseda-tišina in gesta-tik, ki vsak na svoj način (verbalno ali ne) določata medčloveško komunikacijo, torej vse tisto, kar navsezadnje izraža tudi odnos človeka do samega sebe.
Keywords: komunikacija; filozofija jezika; pesniški jezik