Površinska obdelava orodij za hladno oblikovanje - Legat, Franc (Kovine zlitine tehnologije, 1998)
Opisana je vzdržljivost treh vrst površinskih prevlek: trdo kromanje, nitriranje in nanos TiN, na osnovi industrijskih preizkusov različnih orodij ter cena prevlek
Nadaljuje se kot: Materiali in tehnologije
Keywords: orodje; površinska obdelava; površinska zaščita; prevleke