Dokazi o učinkovitosti ortopedskih čevljev in vložkov - Burger, Helena (Rehabilitacija (Ljubljana), 2011)
Prispevek je pregled objavljene literature o učinkovitosti ortopedskih vložkov in čevljev pri otrocih s ploskim stopalom, idiopatičnim juvenilnim artitisom ter pri ljudeh z obokanim stopalom, plantarnim fasciitisom, valgusompalca, diabetičnim stopalom, pri ljudeh, ki so si zlomili gleženj ali stopalo ter bolnikih z revmatoidnim artritisom.
Keywords: okvare stopala; ortopedski čevlji; ortopedski vložki