Vojna in mir ali dežela svobodnih in dom pogumnih - Žagar, Igor Ž. (knjige, 2025)
Monografije prinaša refleksije, poglede in razmisleke slovenskih kritičnih intelektualcev, in sicer o vojni v Ukrajini, izraelskem genocidu v Gazi, novi oboroževalni tekmi in premikih v svetovni geopolitiki.
Keywords: etika; geopolitika; mednarodni odnosi; Svetovna politika; Vojna in mir; vojni konflikti