Opazovati, povezovati, sodelovati, učiti se drug od drugega - Bone, Jerneja (knjige, 2022)
Priročnik Opazovati, povezovati, sodelovati, učiti se drug od drugega je namenjen strokovnim delavcem v vrtcih in šolah. S primeri in orodji pokaže pomen kolegialnih hospitacij, mreženja in delovanja projektnih timov za razvojno delovanje vrtca in šole.