O dečku, ki je najraje plezal na drevesa - Suhodolčan, Leopold (knjige, 2020)
Peter je že za zajtrk najraje splezal na kakšno drevo, čeprav ga je teta vedno kregala. Ampak plezanje je vendar tako zabavno!