Dopis rektorja univerze (4. 10. 1935) (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1935)
Dopis v povezavi s spremembo načrtov za zgradbo knjižnice.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani