DOBRO DELO VSAKEMU ZA 2GLED Prijazna beseda in nasvet Kar nerada nam uide poh-valna beseda o natakarjih in natakaricah, ki delajo v go-stinskih obratih družbenega sektorja. Prepričani smo, da Jelena LollČ iz pizzerije Tri-glav v Moša Pijadejevi ulici ni Qsamljen primer mlade delav-ke, ki ima rada svoj poklic in kolektiv, s katerim dela ter se trudi, da bi te »super, enkrat-ne« odnose med njimi prelila tudi na goste. »Če se obiskovalec ne more odločiti, katera pizza bi najbolj ustrezala njegovemu okusu, mu vendar moram prijazno in strpno raztožiti vsebino oblo-ge posameznih primerkov in mu svetovati najboljše. Vštirih letih, kar delam tu, sem se naučila oceniti, ali bo gost bolj zadovoljen s Triglavsko, Ljub-Ijansko ali Posebno pizzo. Ma-lokrat sem se zmotila in vedno znova sem vesela, ko me gost-je pohvalijo." je izluščila svoje razmerje do Ijubiteljev te itali-janske posebnosti naša sogo-vornica. Jelena Lolič je prišla iz Ba-nja Luke. Slovenščina ji teče čisteje, kot prenekaterim Ljubljančanom. Prijaznosti in jezika so jo naučili v gostinski šoli na Poljanski cesti in upa-mo, da je imela obilo sošolcev in sošolk, ki so zapustili to na-šo šolo z enako doto.